Chinees Ridderkerk

Snel en eerlijk*

Vind eten bij jou in de buurt

Chinees Ridderkerk. Op zoek naar een Chinees restaurant in Ridderkerk? Gebruik Foodsurfer!

Chinees Ridderkerk. Er zitten een aantal Chinese restaurants in Ridderkerk. En dze liggen ook redelijk verspreid over de gemeente. Ben je dus op zoek naar een Chinees restaurant in Ridderkerk. Lees dan verder, of zoek gelijk in de lijst.

Welke opties heeft Foodsurfer voor mij voor Chinees in Ridderkerk?

In Slikkerveer in Ridderkerk zit Chinees restaurant Yu Fong. Als je op zoek bent naar een "ouderwetse" Chinees dan ben je hier aan het juiste adres. Je kan ook zowel afhalen, thuis laten bezorgen als in het restaurant eten. Voor het afhalen is een aparte gang, dat naast het restaurant loopt. Je kan ook gewoon lekker in het restaurant zelf gaan eten. Het is nooit heel erg druk, maar het eten is wel erg lekker en absoluut aan te raden. De bediening is ook uitstekend. Zin om weer een keer ouderwets bij de Chinees te gaan eten? Dan is Yu Fong een uitstekende keuze. Yu Fong zit op Dillenburgplein 8 in Ridderkerk.

Een ander goed bekend staande Chinees in Ridderkerk is Mee Ling. Ook hier weer een lekker ouderwetse Chinees, met goede bediening en lekker eten. En zoals vaak bij Chinese restaurants kan je hier weer kiezen tussen afhalen of in het restaurant op eten. Mee-Ling ligt in Ridderkerk-Oost aan de Irisstraat 1.

Ben je op zoek naar een Chinees waar je ook lekker kan wokken? Ook dat kan in Ridderkerk. In het centrum van Ridderkerk zitten 2 Wok restaurants: De wok van Ridderkerk/a> en Wok of the King. Bij beide restaurants kan je lekker wokken voor een vaste all-in prijs. De Wok van Ridderkerk zit op Koningsplein 12 en Wok of the king zit op Gieterijstraat 2.

In Ridderkerk-Oost zit ook nog een afhaalchineesm, Topfood. Hier kan je dus alleen afhalen en niet ter plekker eten.

Ben je in Bolnes en op zoek naar een Chinees? In Bolnes zit Chinees-Indisch Restaurant Nieuw Lotus. Ook hier weer een ouderwetse Chinees en ook hier kan je weer afhalen of lekker uit eten gaan. Dit restaurant is ook uitermate geschikt voor een grote groep. Je kan lekker met z'n allen bij elkaar aan een grote tafel eten. Nieuw Lotus zit aan de Noordstraat 257.

Maak gebruik van Foodsurfer

Als je op zoek bent naar een Chinees in Ridderkerk of gewoon op zoek naar een restaurant, maak dan gebruik van Foodsurfer! Maak gebruik van de filters in de zoekmachine en vind het restaurant dat je exact op dít moment zoekt. Je kunt daarna ook nog even met behulp van de kaartweergave kijken hoe je precies bij dit restaurant komt. Foodsurfer biedt een hoop gebruiksgemak voor het vinden van de beste restaurants, en lekker uit eten te gaan!

Voordelen van online het restaurant uitzoeken via Foodsurfer

Om te beginnen kom je via Foodsurfer bij een restaurant terecht waar je zeker weten lekker uit eten gaat. Foodsurfer linkt je ook door naar de reserveringspagina van het restaurants of toont het telefoonnummer op het moment dat je iets gevonden hebt. Zo kun je dus makkelijk een reservering maken en ben je gegarandeerd van een tafeltje. Maak dus gebruik van Foodsurfer om lekker uit eten te gaan in Ridderkerk. Klik hier om direct te beginnen met zoeken naar een restaurant in RidderkerkVind jouw favoriete restaurant via Foodsurfer en ga lekker uit eten!