Griek Barendrecht

Snel en eerlijk*

Vind eten bij jou in de buurt


Ontdek ons waanzinnige aanbod hier!

Griek Barendrecht. Op zoek naar een Grieks restaurant in Barendrecht?

In Barendrecht heb je een paar opties om lekker Grieks te kunnen gaan eten. En voor als je geen zin hebt om de deur uit te gaan kan je ook nog Grieks thuis laten bezorgen. Klik hier om direct te beginnen met zoeken naar restaurants in Barendrecht.

Welke opties voor Griek in Barendrecht heeft Foodsurfer voor mij?

Het bekendste Grieks restaurant in Barendrecht i Olympiada. Olympiada zit in Carnisselande op het Havenhoofd (nummer 27-29). Olypiada is een leuk Grieks restaurant, het eten is lekker en zoals bij vele Griekse restaurants zijn de porties groot. Ook is de keuze op het menu ruim. Of je nou zin hebt in een lekker vlees, vis of vega gerecht, er is ruim genoeg keuze. En nog een voordeel van Olympiada, bij lekker weer hebben ze ook nog zitplaatsen buiten, dus je kan ook nog lekker buiten op het terras eten. Qua prijsniveau is Olympiada ook best schappelijk. Tegenwoordig kan je ook nog afhalen of thuis laten bezorgen bij Olympiada, dus zelfs als je geen zin hebt om de deur uit te gaan kan je de Griekse gerechten van Olympiada eten.

In Oranjewijk in Barendrecht kan vind je ook een Grieks restaurant, Kantine El Greco. Dit is ook wel echt een aanrader. Bij dit restaurant waar je je weer even echt in Griekenland. De uitstraling van het restaurant is leuk, de bediening is leuk en het eten is buitengewoon lekker. Verwacht hier geen groot Grieks restaurant, maar juist een klein eetzaakje. En je zou hier ook nog kunnen afhalen. Kantine El Greco, aanradertje dus!

Safero is een restaurant in Barendrecht waar ze zowel Italiaanse gerechten als Griekse gerechten verkopen. Ben je met een grote groep en is het moeilijk kiezen wat je zou willen eten, de opties zijn hier dus ruim. En ook bij Safero kan je thuis laten bezorgen.

Maak gebruik van Foodsurfer

Als je op zoek bent naar een Griek in Barendrecht of gewoon op zoek naar een restaurant, maak dan gebruik van Foodsurfer! Maak gebruik van de filters in de zoekmachine en vind het restaurant dat je exact op dít moment zoekt. Je kunt daarna ook nog even met behulp van de kaartweergave kijken hoe je precies bij dit restaurant komt. Foodsurfer biedt een hoop gebruiksgemak voor het vinden van de beste restaurants, en lekker uit eten te gaan! Klik hier om direct te beginnen met zoeken naar een restaurant in Ridderkerk.Vind jouw favoriete restaurant via Foodsurfer en ga lekker uit eten!
origineel cadeau