Griek Ridderkerk

Snel en eerlijk*

Vind eten bij jou in de buurt


Griek Ridderkerk. Op zoek naar een Grieks restaurant in Ridderkerk?

Je hebt een paar opties voor een Grieks restaurant in Ridderkerk. En voor als je geen zin hebt om de deur uit te gaan kan je ook nog Grieks thuis laten bezorgen in Ridderkerk. Klik hier om direct te beginnen met zoeken.

Welke opties voor Griek in Ridderkerk heeft Foodsurfer voor mij?

We beginnen met Grieks restaurant Plateia. Bij dit Griekse restaurant ga je heerlijk uit eten, het restaurant ziet er goed uit en er hangt een gezellige sfeer. De bediening is vriendelijk. Je vindt hier de meeste Griekse gerechten waarmee we in Nederland wel bekend mee zijn. En zoals bij veel Griekse restaurants is de menukaart redelijk uitgebreid. Voor mensen met keuzestress, kan dit weleens moeilijkheden opleveren ;-) En als je geen zin hebt om uit eten te gaan, maar wel zin hebt in Grieks, je kan ook nog thuis laten bezorgen. Plateia zit op het Koningsplein in Ridderkerk.

Vlakbij Platetia zit nog een ander Grieks restaurant, de Gyros Express. Dit is geen traditioneel Grieks restaurant waar je aan denkt bij Griekse restaurants in Nederland, maar de Gyros Express is een moderne zaak waar je "even snel" wat lekkers eet. Daarnaast bezorgt Gyros Express ook. Neem hier ook gewoon lekker de Gyros, want die is buitengewoon goed. Wat mag je anders verwachten van een zaak met deze naam.

In Ridderkerk-Bolnes zit restaurant Greek Family Grill. Zoals de naam al zegt, hier vind je lekkere Griekse grill gerechten. Bij dit restaurant kan je alleen maar bestellen en afhalen. Dus heb je zin in Grieks en woon je in de omgeving van Bolnes, dan kan je hier jouw Griekse gerechten bestellen of afhalen.

Maak gebruik van Foodsurfer

Als je op zoek bent naar een Griek in Ridderkerk of gewoon op zoek naar een restaurant, maak dan gebruik van Foodsurfer! Maak gebruik van de filters in de zoekmachine en vind het restaurant dat je exact op dít moment zoekt. Je kunt daarna ook nog even met behulp van de kaartweergave kijken hoe je precies bij dit restaurant komt. Foodsurfer biedt een hoop gebruiksgemak voor het vinden van de beste restaurants, en lekker uit eten te gaan! Klik hier om direct te beginnen met zoeken naar een restaurant in Ridderkerk.Vind jouw favoriete restaurant via Foodsurfer en ga lekker uit eten!