Indonesisch restaurant rotterdam

Snel en eerlijk*

Vind eten bij jou in de buurt


Indonesisch restaurant Rotterdam. Op zoek naar een Indonesisch restaurant in Rotterdam?

Indonesisch restaurant Rotterdam. Op zoek naar een Indonesisch restaurant in Rotterdam? Het vinden van een goed Indonesisch restaurant is geen enkel probleem in Rotterdam. Er zijn vele Indonesische restaurants in Rotterdam te vinden, waarvan enkele ook echt een begrip zijn in Rotterdam.

Indonesisch restaurant Rotterdam!

Heeft Foodsurfer ook wat ideeën voor Indonesische restaurants in Rotterdam voor mij?

Ja natuurlijk! De Indonesische restaurants die we hieronder beschrijven zijn absoluut de moeite waard om eens te gaan proberen! Daarnaast geldt voor de meeste restaurant in dit stuk (en waarschijnlijk voor Indonesische restaurants in het algemeen) dat de prijzen best schappelijk zijn. Dit maakt het natuurlijk ook wel iets makkelijk om eens een restaurant te proberen!

Een van de beste Indonesiche restaurants van Rotterdam is misschien toch wel Dewi Sri. Dit restaurant is al jaren een begrip in Rotterdam. Dewi Sri is begonnen op de Westerkade en tegenwoordig zit er ook een vestiging in Hillegersberg. De vestiging op de Westerkade zit in een mooi pand aan de Maas en als je een tafeltje aan het raam weet te scoren kan je lekker eten met uitzicht over de Maas. Wat moeten we verder vertellen over Dewi Sri? Niet veel, het eten is gewoon heel erg goed. dus ga gewoon zelf proberen!

Een andere topper, en volgens ons zeker een aanrader is Minang Kabau. Om te beginnen zit dit restaurant op een prachtige plek aan de Kralingse Plas. Bij mooi weer kun je lekker buiten zitten en over de plas uitkijken. En het eten is natuurlijk ook gewoon erg goed. Zoals zoveel Indonesische restaurants is de kaart zeer uitgebreid. Voor iedereen wel wat wils dus! Daarnaast zijn de prijzen ook nog eens best redelijk.

Ook een aanrader wat ons betreft, Sari Koering. Ook dit is een restaurant wat al lange tijd bestaat en als je hier gaat eten begrijp je ook waarom. Het interieus is misschien wat gedateerd, maar je komt hier natuurlijk om te eten. En het eten is dan ook meer dan goed! Het eten bij Sari Koering is de authentieke Javaanse keuken, dus je proeft hier de echte Indonesische smaken. Sari Koering zit aan de Wijnhaven, dus ook lekker centraal gelegen.

Papaya. Papaya is ondertussen ook wel uitgegroeid tot een begrip in Rotterdam. Maar ondertussen heeft dit restaurant zich uitgebreid en heeft het ook vestigingen in Rotterdam bij de Oosterhof, Zoetermeer en in Breda. De eerste vestigingen en ook de meest bekende is de vestiging op de Groenendaal in Rotterdam. Je kan hier zowel bestellen, afhalen als in het restaurant eten. Eerlijk is eerlijk, het restaurant is niet het meest gezellige restaurant waar je ooit geweest bent, maar het eten is daarentegen wel heel erg goed. Ook hier een uitgebreide menukaart, of je nou vlees, vis, vega, mild of pittig wilt eten, er is voor iedereen wat wils. De prijs/kwaliteitsverhouding is ook zeer goed. Je krijgt uitstekend eten, voor een zeer schappelijk prijs.

Het volgende restaurant in dit stuk ben je misschien ook weleens tegengekomen op festivals. Sate Man is namelijk begonnen met een foodtruck op festivals en heeft daarna een restaurant geopend in de Afrikaanderwijk in Rotterdam, vlakbij metrostation Rijnhaven. In tegenstelling tot de hiervoor benoemde restaurant is de kaart hier beknopt, erg beknopt. Zoals je misschien al verwacht ligt de focus hier op sate. De sate wordt op de houtskoolgril gemaakt en is erg lekker! Je kan kiezen uit verschillende soorten sate, maar je kan ook voor een sate proeverij kiezen, zodat je van alles wat hebt. Naast sate kan je ook nog Rendang of Gado Gado bestellen. Daarna houdt het wel een beetje op met de gerechten op de kaart naast sate. Heb je zin een goede sate, ga dan eens langs de Sate man!

Katak Mas ligt ook niet in het centrum van Rotterdam. Dit restaurant is gevestigd in Prinsenland. Het is zeker de moeite waard om eens hierin te gaan om lekker Indonesisch te gaan eten. De locatie is ook leuk, want vanuit het restaurant kijk je uit over een watertje en bij mooi weer kan je lekker buiten op terras zitten. Katak Mas heeft een uitgebreide kaart, en je proeft hier de echte Indonesische keuken. Ook hier weer een goede prijs/kwaliteitsverhouding, maar dan lijkt bijna standaard voor Indonesische restaurants!

De laatste Foodsurfer tip is de satebar en ligt in het centrum, op de Witte de Withstraat. Je kan hier bestellen of gewoon lekker ter plaatse aan een tafel eten. Eigenlijk gewoon een top Indonesisch restaurant! en wederom niet duur.

Maak gebruik van Foodsurfer

Als je op zoek bent naar een specifiek Indonesisch restaurant in Rotterdam of een specifiek gerecht, maak dan gebruik van Foodsurfer! Maak gebruik van de filters in de zoekmachine en vind het Indonesische restaurant dat je exact op dít moment zoekt. Je kunt daarna ook nog even met behulp van de kaartweergave kijken hoe je precies bij dit restaurant komt. Foodsurfer biedt een hoop gebruiksgemak voor het vinden van de beste Indonesische restaurants en lekker uit eten te gaan!

Voordelen van online het restaurant uitzoeken via Foodsurfer

Om te beginnen kom je via Foodsurfer bij een restaurant terecht waar je zeker weten lekker uit eten gaat. Foodsurfer linkt je ook door naar de reserveringspagina van het restaurants op het moment dat je iets gevonden hebt. Zo kun je dus makkelijk een reservering maken en ben je gegarandeerd van een tafeltje. Maak dus gebruik van Foodsurfer om lekker uit eten te gaan bij een Indonesisch restaurant in Rotterdam. Klik hier om direct te beginnen met zoeken naar een Indonesisch restaurant in RotterdamVind jouw favoriete restaurant via Foodsurfer en ga lekker uit eten!