Koreaans restaurant Rotterdam

Snel en eerlijk*

Vind eten bij jou in de buurt


Ontdek ons waanzinnige aanbod hier!

Koreaans restaurant Rotterdam. Op zoek naar een Koreaans restaurant in Rotterdam?

Koreaans restaurant Rotterdam. Op zoek naar een lekker Koreaans restaurant in Rotterdam? Het vinden van een goed Koreaans restaurant is geen enkel probleem in Rotterdam. Er zijn best een aantal Koreaans restaurants in Rotterdam te vinden, die ook allemaal ook zeker de moeite waard zijn om eens te gaan proberen.

Heeft Foodsurfer ook wat ideeën voor Koreaanse restaurants in Rotterdam voor mij?

Op zoek naar een heerlijk, authentiek Koreaans restaurant Rotterdam kwamen wij bij 5 restaurants. Sommigen hiervan bieden een all-you-can-eat ervaring waarbij je onbeperkt kunt genieten van allerlei heerlijke gerechten, bij anderen geniet van je van een a la carte experience. We nemen je mee langs 5 Koreaanse restaurants in Rotterdam die absoluut de moeite waard zijn:

Voor een unieke Koreaanse ervaring moet je bij 't Allegaartje zijn. Dit Koreaanse restaurant vind je in de wijk Oud Noord aan de Zwaanshals. Van een heerlijke Koreaanse barbecue waarbij je zelf je vlees grillt tot streetfood hapjes en heerlijke Koreaanse gerechten. Er zijn genoeg vega opties te vinden en ook is het mogelijk om een Korean BBQ pakket te bestellen zodat je thuis kunt grillen. Bij 't Allegaartje kun je ook catering op wielen bestellen, ze komen dan met de caravan op locatie. Een super originele invulling voor je trouwerij, bedrijfsfeest of verjaardag! Kwaliteit staat hier hoog in het vaandel, je proeft de liefde echt in alle gerechten die ze hebben. Eet je liever thuis? Je kunt ook take-away bestellen en zo thuis genieten van heerlijk Koreaans eten. Kijk ook eens naar de cadeaubonnen die ze bieden en verras je geliefde of een collega met een culinaire ervaring.

Gamasot is een Koreaans barbecue restaurant gelegen aan de Pannekoekstraat (Centrum). Misschien niet de meest luxueuze tent waar je ooit geweest bent maar het eten is uitstekend. Je kunt take away bestellen of binnen genieten van heerlijke noodle soep, Bibimhap, seafood- en varkensvleesgerechten en nog veel meer.

Om de hoek bij de bruisende Witte de With straat vind je Seoul Sista Koreaans barbecue restaurant Rotterdam. Binnenkort openen ze ook een vestiging met karaoke cafe aan de Weena. Bij Seoul Sista vind je de authentieke Korean BBQ ervaring waarbij je zelf vlees grillt en je eigen gerecht samenstelt met verschillende bijgerechten en sausjes. De bekende bijgerechten zoals Kimchi, Ohi Muchim (komkommer) en Sukchu Muchim (spruitjes) vind je hier net als noodles, Korean sushi, dumplings, rijst gerechten, miso soup, stoof gerechten.. Het is zo ontzettend lekker en authentiek, een unieke ervaring in Rotterdam. De ervaring bij Seoul Sista is all-you-can-eat waarbij je onbeperkt kunt genieten van dit heerlijke eten.

Bij Gangnam Koreaans restaurant Rotterdam geniet je van onbeperkte Korean barbeque. De menukaart is zeer afwisselend met diverse vlees-, vis- en groente gerechten. De welbekende Koreaanse pannenkoek is een populair bijgerecht, ook kun je genieten van verschillende soepen en salades naast je grill gerechten. Sushi liefhebbers kunnen hun hart ophalen aan onbeperkt sushi, kimbap en sashimi. Je vind Gangnam Korean BBQ aan de Groenendaal (Centrum). Zoek jij een leuk/origineel cadeau? Bestel dan een cadeaubon van Gangnam en verras je geliefde met een unieke ervaring. Reserveren is aan te raden en kan worden gedaan op basis van shifts met een maximum van 50 mensen per keer.

Hartje Rotterdam aan de Goudsesingel vind je BapBoss Korean Cuisine. Verfijnde gerechten worden opgediend met veel gevoel voor presentatie en uitstraling. Heerlijke soepen en salades worden afgewisseld met grill gerechten en voorzien van verse ingredienten. Specialiteiten omvangen onder andere kreeft, tonijn en zalm en rauwe vis. Probeer zeker het Da-kwa dessert, een origineel Koreaans dessert met thee, rijst, zoete aardappel en honing.

Maak gebruik van Foodsurfer

Als je op zoek bent naar een specifiek Koreaans restaurant in Rotterdam of een specifiek gerecht, maak dan gebruik van Foodsurfer! Maak gebruik van de filters in de zoekmachine en vind het Koreaans restaurant dat je exact op dít moment zoekt. Je kunt daarna ook nog even met behulp van de kaartweergave kijken hoe je precies bij dit restaurant komt. Foodsurfer biedt een hoop gebruiksgemak voor het vinden van de beste Koreaans restaurants en lekker uit eten te gaan!

Voordelen van online het restaurant uitzoeken via Foodsurfer

Om te beginnen kom je via Foodsurfer bij een restaurant terecht waar je zeker weten lekker uit eten gaat. Foodsurfer linkt je ook door naar de reserveringspagina van het restaurants op het moment dat je iets gevonden hebt. Zo kun je dus makkelijk een reservering maken en ben je gegarandeerd van een tafeltje. Maak dus gebruik van Foodsurfer om lekker uit eten te gaan bij een Koreaans restaurant in Rotterdam. Klik hier om direct te beginnen met zoeken naar een Indonesisch restaurant in RotterdamVind jouw favoriete restaurant via Foodsurfer en ga lekker uit eten!
origineel cadeau