Open tijdens Corona

Snel en eerlijk*

Vind eten bij jou in de buurt


Op zoek naar een overzicht van tijdens Corona-tijd geopende restaurants voor afhalen of bezorgen?

Helaas is de horeca hard getroffen door de Corona (COVID-19) maatregelen. Cafe’s, bars, restaurants, alles moet dicht blijven. We zien dat ondernemers allerlei manier bedenken om toch open te kunnen maar het blijft helaas lastig..

Foodsurfer probeert ook mee te denken met de eetgelegenheden (helaas) en heeft speciaal voor restaurants die tijdelijk aan bezorgen of afhalen doen een aparte categorie aangemaakt. De restaurants kunnen hier aangeven hoe en wat zij bezorgen of hun tijdelijke afhaalmenu bekend maken. Zo kan je als consument de restaurants terugvinden die tijdelijke maatregelen hebben genomen en op deze manier kan je deze ondernemers toch proberen te helpen.

Foodsurfer helpt bij het vinden van restaurants die speciaal en aangepast open zijn tijdens deze bijzondere tijd. Dus.. Wil je de horeca helpen die nu met kunst- en vliegwerk hun zaak overeind probeert te houden, zoek dan naar restaurants in jouw woonplaats en filter vervolgens in het menu bij "waar wil je eten", naar “afhaal/bezorg – Corona”. Foodsurfer probeert dus een overzicht te bieden van restaurants die zich aanpassen en open zijn tijdens Corona! Probeer de ondernemers een beetje te steunen!

Uiteraard doet Foodsurfer dit allemaal kosteloos.

#helpelkaar