Over foodsurfer

Snel en eerlijk*

Vind eten bij jou in de buurt


Foodsurfer

Foodsurfer is een nieuw platform gericht op uw zoektocht naar een geschikte maaltijd. Bij ons vindt u zowel bezorgrestaurants als “echte” restaurants, brasseries, lunchrooms en ontbijtzaken waar u gewoon lekker uit eten kunt gaan. We begrijpen dat u misschien denkt “weer een nieuw platform dat denkt de concurrentie te kunnen bestormen?”. Ja, weer een nieuw platform, alleen gaan wij het op een andere manier aanpakken. Daarnaast kan Foodsurfer dienen als aanvulling op al bestaande platforms. Anders dan de nu nog gebruikelijke en bestaande platforms. We leggen hieronder uit wat u moet verstaan onder “anders aanpakken”.

Onze missie

Wij hebben 2 missies: één voor consumenten en één voor restauranthouders. Voor consumenten is onze missie simpelweg het zo makkelijk mogelijk maken om het restaurant te vinden dat u op dat moment zoekt. Wilt u lekker uit eten gaan en zin in een betaalbare steak, u vindt het gemakkelijk bij ons. Bent u met een groep vrienden en heeft iedereen zijn eigen wensen? U vindt het bezorgrestaurant dat kan leveren wat u zoekt door simpel te filteren in onze zoekmachine. Op zoek naar een restaurant dat uw favoriete bier op de tap schenkt? Geen probleem, u vindt dit gemakkelijk met behulp van onze zoekmachine.

Aan de andere kant hebben wij ook een belangrijke missie richting restauranthouders. Voor restauranthouders willen wij een betaalbaar, eerlijk en transparant platform bieden. Het grootste verschil met al bestaande platforms is dat wij onze dienstverlening in abonnementsvorm aanbieden. Bij ons weet u als restauranthouder wat u kwijt bent per maand. Verder zijn wij altijd duidelijk in onze communicatie. Geen verrassingen.

Wat is het voordeel voor mij als restauranthouder?

Ten eerste, de kosten. De prijs van onze abonnementen is laag. Daarnaast de zekerheid, het maakt niet uit of er 100 of 10.000 maaltijden per maand via ons platform bij u worden besteld, de prijs per maand blijft hetzelfde. Daarnaast heeft u verder geen enkele vorm van onderhoud aan de website. Indien er wijzigingen in de menukaart zijn laat u dit aan ons weten en wij zorgen dat deze wijzigingen worden verwerkt. Wij werken op basis van automatische incasso, u heeft dus verder geen omkijken naar facturen of andere papieren.

Hoe faciliteert Foodsurfer de bestellingen en reserveringen?

Eigenlijk haken wij aan op al bestaande faciliteiten. U kunt als restauranthouder zelf kiezen via welke kanalen de bestellingen of reserveringen binnenkomen. Heeft u een eigen bestelpagina, dan linken wij de consumenten naar deze pagina. Wilt u reserveringen ontvangen via Facebook Messenger? Geen probleem, dan zorgen wij dat de consument via deze weg reserveert. Op deze manier kan Foodsurfer ook dienen als aanvulling op bestaande platforms.

Hoe werkt Foodsurfer?

Het is simpel. Wij zijn geen traditioneel bestelplatform, maar u moet ons meer zien als een zoekplatform. Aangesloten restaurants worden in onze zoekmachine opgenomen, waarna consumenten die op zoek zijn naar een specifieke maaltijd gemakkelijk kunnen surfen naar deze maaltijd. Vervolgens krijgt u een overzicht met manieren waarop u kunt bestellen of reserveren. Dit uiteraard inclusief gelinkte pagina’s, links naar apps, etc, om het u wel zo makkelijk mogelijk te maken. Wij maken dus eigenlijk gebruik van de al bestaande faciliteiten en dit naar wens van de restauranthouder.

Wat is het voordeel voor mij als consument?

Ten eerste, onze zoekmachine bevat filteropties die geen enkel ander platform biedt. En Foodsurfer bevat zowel bezorgrestaurants als “echte” restaurants. Op deze manier biedt Foodsurfer het meest complete overzicht wat er te vinden is. Zo kunt u altijd exact vinden wat u zoekt. Mocht u opties missen, laat het ons dan gewoon weten. De kans bestaat dat deze optie de volgende keer ineens wel bestaat.

Jullie zijn een nieuw platform. Is het afsluiten van een abonnement wel interessant voor ons nu jullie nog onbekend zijn?

Dit beseffen wij ons zeker en hier hebben wij ook een oplossing voor. De eerste 3 maanden is deelname gratis. Altijd. Daarnaast bieden wij de eerste 2 jaren korting op onze abonnementen. Wij moeten nog naamsbekendheid verwerven, werken nog aan verbetering en uitbreiding van functionaliteiten, noem het maar op. Wij zijn van mening dat u in deze fase nog niet het volledige abonnement hoeft te betalen. Je vindt hierover meer op onze tarievenpagina.. Direct aanmelden, klik hier.

Contact opnemen

Foodsurfer B.V.
Walhallalaan 106
3072 EX Rotterdam
010 - 261 30 44
info@foodsurfer.nl
Kvk nummer 71149287
BTW nummer NL858598607B01