restaurant capelle aan den IJssel

Snel en eerlijk*

Vind eten bij jou in de buurt


Leuk restaurant Capelle aan den IJssel zoeken?

Restaurant Capelle aan den IJssel. Zin om lekker uit eten te gaan in Capelle aan den IJssel? Het vinden van een goed restaurant is geen enkel probleem in Capelle aan den IJssel. Er zitten genoeg restaurants in Capelle aan den IJssel en je hebt ook nog een ruime uit verschillende keukens. Er is dus voor iedereen wel iets te vinden! En in Capelle aan den IJssel vind je een paar restaurants met prachtige locaties en terrassen aan het water van de IJssel.

Vele keukens zijn te vinden in Capelle aan den IJssel en de restaurants liggen redelijk verspreid. De tips die we hierna geven is geen lijstje van “beste” restaurants in Capelle aan den IJssel en als een restaurant niet in dit stuk staat wil dit ook zeker niet zeggen dat het geen goed restaurant is. We hebben daarnaast geprobeerd een redelijk spreiding te maken qua locatie en qua keuken.

Wat voorbeelden van wat je allemaal kan vinden in Capelle aan den IJssel:

 • Italiaans en Pizzeria
 • Tapas
 • Sushi
 • Vleesrestaurants
 • Visrestaurants
 • Snackbar
 • En nog veel meer uiteraard.

  Restaurants in Capelle aan den IJssel. Tips!

  We beginnen gelijk met een topper qua restaurant in Capelle in den IJssel, Fuiks Eten & Drinken. Fuiks ligt op een prachtige locatie, aan de Hollandse IJssel en heeft een prachtig groot terras. Je kan hier lekker aan het water zitten en geniet van een lekkere lunch of goed diner. Uiteraard kan je hier ook terecht als je alleen even een drankje wilt doen. Ga dan lekker buiten zitten en geniet van de ruimte en het uitzicht over het terras. Je kan hier gewoon spontaan binnenlopen, maar wil je zeker zijn van een plekje reserveer dan even. Goed om te weten is dat Fuiks duurzaam probeert te koken. Prijzen zijn ook niet al te hoog, dus je kan Fuiks zeker eens proberen. Fuiks is gevestigd op Vuykpark 1 te Capelle aan den IJssel.

  De huiskamer van Capelle, zo wordt In den Boekenkast ook wel genoemd. Dit is een grandcafe in Capelle aan den IJssel waar je lekker ontspannen kan zitten en wat ook nog een centraal ligt gelegen (aan het stadsplein in Capelle). Je kan hier een lekker kopje koffie drinken, een borreltje, lunch en dineren. Voor de lunch staan er lekker broodjes en uitsmijters op het menu, wat je eigenlijk al bij een grandcafe verwacht. Voor het diner kan je bijvoorbeeld een lekker sateetje, burger, tournedos en zalm bestellen. Bijna alle hoofdgerechten kosten tussen 15- en 20 Euro. De meeste lunchgerechten kosten rond de 10 Euro. In den Boekenkast is gevestigd op Stadsplein 3 in Capelle aan den IJssel.

  Naast in den Boekenkast zit restaurant en wijnbar De Bank. Deze 2 restaurants zijn ook van dezelfde eigenaar. En ook qua type lunchgerechten wat je hier kan krijgen is het redelijk vergelijkbaar. Ook hier diverse broodjes voor de lunch, alhoewel het bij de Bank wellicht ietsje “bijzonderder” is wat je kan krijgen. Ook lekker, Rotterdamse rundvleeskroketten! De dinerkaart bij de bank is een stuk minder uitgebreid dan bij de buurman. Slecht 5 hoofdgerechten, maar wel lekkere gerechten. Onder andere Lamsnek en kabeljauwfilet staan hier op de kaart. Bij De Bank is het dus wel iets luxer eten dan bij de buurman. Restaurant wijnbar De Bank zit op Stadsplein 1 in Capelle aan den IJssel .

  Wil je luxe uit eten in Capelle aan den IJssel, dan is restaurant Perceel een goede optie. Perceel is gelegen in de oude dorpskern van Capelle, op de dijk aan de IJssel en ik gevestigd in een prachtig pand. Dit pand is het oude Raadhuis en beschikt ook over een prachtig terras met uitzicht over het water. Perceel is ook bekroond met een Michelin ster, de ultieme erkenning voor dit restaurant. Het eten is zoals je mag verwachten, heerlijk en een lust voor het oog. Daarbij is de bediening uitstekend en deskundig. En uiteraard krijg je heerlijke wijnen bij de gerechten. De prijzen zijn voor een restaurant met een michelin sterk nog best redelijk te noemen. 2- of en 3-gangen lunchmenu kosten 42,50 en 47,50 Euro. Voor het diner kan je een 4, 6 of 8-gangen menu nemen. Kosten zijn 75, 89.50, en 105 Euro. Restaurant Perceel zit op de Dorpsstraat 3 in Capelle aan den IJssel.

  Nu weer iets heel anders, Grieks restaurant Irodion. Als je op zoek bent naar een Grieks restaurant in Capelle aan den IJssel, dan kan je naar Irodion. Een gezellig Grieks restaurant bij winkelcentrum De Terp. Zoals bij veel Griekse restaurants een uitgebreide menukaart met hierop de bekende gerechten. En als je niet kan kiezen zijn er diverse schotels, zodat je van meerdere gerechten in 1 menu krijgt. Prijzen zijn ook gewoon netjes, zeker als je er rekening mee houdt dat je flinke porties krijgt. Irodion zit op Amsteldiep 21 in Capelle aan den IJssel.

  Bij Fuji Fuji vind je lekkere sushi in Capelle aan den IJssel. Dit sushi restaurant in Capelle aan den IJssel hanteert het all-you-can-eat concept, dus je kan hier uitgebreid en zoveel als je wilt eten voor een vaste prijs. De locatie ziet er wellicht niet super uitnodigend uit, maar dat zegt natuurlijk niets over de kwaliteit van het eten. De kwaliteit van het eten is gewoon goed en daar gaat het tenslotte om. Daarnaast heeft het restaurant een mooie uitstraling en is het ruim opgezet. Op maandag tot en met woensdag eet je hier voor 25,50 Euro en donderdag tot en met zondag eet je hier voor 27,50 Euro. Geen zin om de deur uit te gaan, je kan hier ook sushi bestellen. Fuji Fuji zit op de Rhijnspoor 280 in Capelle aan den IJssel.

  Als je zin hebt in een avondje Italiaans eten en genieten van een Italiaans restaurant in Capelle aan den IJsel, La Stagione is een goede keuze. La Stagione zit bij winkelcentrum De Terp. Het restaurant heeft een ruime keuze uit diverse pizzagerechten en pastagerechten. Ook staan er nog enkele lekkere vlees- en visgerechten op de kaart. Bijvoorbeeld: Ossobuco of Zeebaars. Pasta en Pizza gerechten kosten rond 10 Euro, een vleesgerecht iets minder dan 20 Euro en een visgerecht 20-22 Euro. Dat zijn toch hele schappelijk prijzen? Hetzelfde geldt voor de drankjes, die zijn ook niet duur. Neem dus vooral een lekker flesje wijn op tafel als je hier van een Italiaanse maaltijd gaat genieten. La Stagione zit op Hollandsch Diep 55 in Capelle aan den IJssel (winkelcentrum De Terp).

  Een ander Italiaans restaurant in Capelle aan den IJssel is La Piazza. La Piazza is wel meer een pizzeria, maar je kan er ook pasta’s, vlees- en visgerechten krijgen. Het merendeel van de pizza’s kost minder dan 10 Euro en de pasta’s zijn niet veel duurder. De vleesgerechten kosten rond 20 Euro, maar daar krijg je dan ook goed vlees voor, zoals een ossenhaasje (Filetto Barolo). En voor de liefhebbers is er ook genoeg keuze, waar onder scampi’s en zalm en beiden voor minder dan 20 Euro. Dit Italiaans restaurant is dit best vriendelijk geprijsd. Ook goed om te weten: Je kan ook bestellen bij La Piazza. La Piazza zit op het Slotplein in Capelle aan den IJssel.

  Op een prachtige locatie zit restaurant 't Hooghe Water. Gelegen aan de IJssel, met een prachtig terras, waarvan een deel ook nog is ingericht als loungegedeelte. Het restaurant ligt ook nog eens langs een fietsroute die langs de IJssel loopt en is erkend als “ANWB Gastvrij locatie”. Als je een stukje aan het fietsen bent, is dit dus een prachtige en geschikte locatie om even te stoppen. Je kan hier goed lunchen en lekker dineren. Wat staat er zoal op de lunchkaart? Onder andere: Uitsmijters, sateetje, soep en tosti’s. Voor het diner kan je onder andere kiezen uit Zalmfilet, tongfilet, en kogelbiefstuk. De prijzen zijn ook netjes, alle hoofdgerechten kosten minder dan 20 Euro. ’t Hooghe Water zit op de Groenedijk 48 in Capelle aan den IJssel.

  Als je een goed Chinees restaurant zoekt in Capelle aan den IJssel, probeer dan Fong Shou eens. Fong Shou zit al lange tijd in Capelle en is al heel lang een populair en druk bezocht restaurant. Je kan hier in het restaurant eten, maar ook afhalen en laten bezorgen. Als je bij Fong Shou gaat eten kan je ook kiezen ook een paar leuke keuzemenu’s. Een keuzemenu is ook wel handig, want de kaart is heel erg uitgebreid, met heel veel lekkers. Als je te moeilijk is om te kiezen, is zo’n chef’s keuzemenu wel een leuke uitkomst. De prijzen liggen hier misschien iets hoger dan bij het gemiddelde Chinese restaurant, maar het eten is daar ook naar. Het eten is meer dan goed. Fong Shou zit op de Capelseweg 41 in Capelle aan den IJssel.

  Maak gebruik van Foodsurfer

  Als je op zoek bent naar iets specifieks, maak dan gebruik van Foodsurfer! Maak gebruik van de filters in de zoekmachine en vind de eetgelegenheid die je exact op dít moment zoekt. Je kunt daarna ook nog even met behulp van de kaartweergave kijken hoe je precies bij dit restaurant komt. Foodsurfer biedt een hoop gebruiksgemak voor het vinden van een restaurant en lekker uit eten te gaan!

  Voordelen van online het restaurant uitzoeken via Foodsurfer

  Om te beginnen kom je via Foodsurfer bij een restaurant terecht waar je zeker weten lekker uit eten gaat. Foodsurfer linkt je ook door naar de reserveringspagina van het restaurants op het moment dat je iets gevonden hebt. Zo kun je dus makkelijk een reservering maken en ben je gegarandeerd van een tafeltje. Maak dus gebruik van Foodsurfer om jouw restaurant te vinden in Capelle aan den IJssel! Klik hier om direct te beginnen met zoeken naar een restaurant in Capelle in den IJssel.

  Restaurants in Capelle aan den IJssel!  Vind jouw favoriete restaurant via Foodsurfer en ga lekker uit eten!