Restaurant spijkenisse

Snel en eerlijk*

Vind eten bij jou in de buurt


Restaurant Spijkenisse zoeken?

Restaurant Spijkenisse. Op zoek naar een restaurant in Spijkenisse? Het vinden van een goed restaurant of is geen enkel probleem in Spijkenisse. Er zijn vele best veel restaurants te vinden in Spijkenisse en er is ruime keuze uit verschillen keukens.

Heeft Foodsurfer ook wat ideeën voor een goed restaurant in Spijkenisse voor mij?

Ja natuurlijk! De restaurants die we hieronder beschrijven zijn absoluut de moeite waard om eens te gaan proberen!

Wat voorbeelden van wat je allemaal kan vinden in Spijkenisse:

 • Italiaans en pizzeria
 • Tapas
 • Sushi
 • Vleesrestaurants
 • Visrestaurants
 • Snackbar
 • En nog veel meer uiteraard.

  Een van de oudste en bekendste restaurants van Spijkenisse is misschien toch wel Restaurant De Krom. Iedereen in Spijkenisse is bekend met De Krom en is er waarschijnlijk ook weleens geweest. De Krom heeft een ouderwetse inrichting en ook de menukaart is best “ouderwets”. Op de kaart vind je de standaard gerechten zoals wiener schitzel, varkenshaas, mixed grill, etc. Bij De Krom vind je ook visgerechten en ook qua vis is de keuze zoals verwacht: sliptongetjes, zalm, etc. De beschrijving klinkt misschien niet ontzettend uitnodigend, maar zo is het zeker niet bedoeld. De kaart is traditioneel, maar het eten is gewoon erg goed. Het maakt eigenlijk niet uit waar je voor kiest. De Krom zit ook vaak goed gevuld, dus dat is een teken dat het eten erg goed is. De Krom zit op de Voorstraat 1 in het centrum van Spijkenisse.

  Zorba de Griek, Grieks restaurant in Spijkenisse. Ook dit restaurant zit al hele lange tijd in Spijkenisse en zit net als De Krom altijd goed gevuld. Als je hier eens gaat eten begrijp je ook waarom. Het is een gezellig restaurant, met goede bediening en goed eten. Zoals bij vele Griekse restaurants is de menukaart ontzettend uitgebreid, met keuze uit vele vlees- en visgerechten. En ben je op zoek naar iets vegetarisch, ook dat is geen probleem met een kaart van deze omvang. De porties zijn daarbij ook nog eens meer dan groot genoeg. Met honger zal je hier dus zeker niet vertrekken! Qua uitstraling en sfeer is het een typisch Grieks restaurant, met griekse beelden en schilderijen, muziek en uiteraard een glaasje Ouzo bij binnenkomst. Zorba zit op de Voorstraat 43 in Spijkenisse centrum.

  We gaan verder met een ander restaurant wat ook al lange tijd in Spijkenisse zit, Pappagallo. Dit is, zoals je misschien al verwacht, een Italiaans restaurant in Spijkenisse. Aangezien dit bij de bekende restaurants in Spijkenisse behoort en goed eten serveert, zit Pappagallo ook altijd goed gevuld (ondanks dat het toch een vrij groot restaurant is). Op de kaart vind je uiteraard diverse pasta’s en pizza’s. Ook vind je een behoorlijk aantal vleesgerechten op de kaart. We kunnen de pizza’s van harte aanbevelend. Mocht je niet zo’n zin hebben in pasta of pizza, neem dan eens de tournedos. Absoluut een aanrader! Zin om lekker uitgebreid uit eten te gaan en echt een avond uit te zijn, ga dan eens langs bij Pappagallo. Pappagallo zit op de Karel Doormanstraat 6 in Spijkenisse Centrum.

  Heb je toevallig zin in tapas? Ga dan eens langs bij De Olijf . De Olijf is van dezelfde eigenaar als Pappagallo en de eigenaar heeft ook hier een goed restaurant neergezet. De keuze op de kaart is ontzettend ruim. Bestel dus gewoon verschillende dingen van de kaart en proef verschillende gerechten en smaken. Zeker als je met een grotere groep bent is het leuk om allerlei verschillende gerechten te bestellen. Aangezien bij De Olijf alle gerechten gewoon lekker zijn, kan je je hier ook geen buil vaan vallen. De Olijf doet overigens ook high wine, dus als je op zoek bent naar een leuke high wine locatie, kan je ook bij de Olijf goed terecht. De Olijf is gevestigd op de Voorstraat 54 in Spijkenisse Centrum.

  Naast De Olijf zit restaurant Stoer. Zoals de naam al zegt, is dit een restaurant met een “stoere” uitstraling. Wat eet je hier? Vooral hamburgers, kip en steaks. Stoer heeft een industriële uitstraling, maar is ook erg gezellig. Ga als je zin hebt in gewoon een goede hamburger of een lekker kippetje langs bij Stoer. Je zal niet teleurgesteld worden! Stoer zit ook op de Voorstraat, maar dan op nummer 56.

  Ben je op zoek naar een restaurant, met een bijzondere locatie, ga dan eens naar Meiden van de Molen. Dit restaurant is gevestigd in de Oude Molen van Spijkenisse. Dit is ook een optie als je daarna naar een voorstelling in theater De Stoep gaat. Bij Meiden van de Molen hebben ze een speciaal theater menu (3-gangen). Aanraders van de menukaart zijn wat ons betreft de diamanthaas (gereserveerd met asperges) of de zwaardvis (geserveerd met gepofte aardappel en groenten). Meiden van de Molen is gevestigd op Noordeinde 99 in Spijkenisse Centrum.

  Als je naar een meer traditioneel en luxe restaurant in Spijkenisse zoekt, dan is 't Ganzengors. het restaurant in Spijkenisse. Dit restaurant is qua prijs een stuk duurder dan de hiervoor genoemde restaurants, maar dit is dan ook een heel ander type restaurant. Het is een stuk luxer en heeft simpelweg een andere beleving. Altijd leuk voor degenen die van luxe eten houden! ’t Ganzengors is gevestigd op Oostkade 4.

  Als je er voorbij loopt, zou je hier misschien niet zomaar naar binnen lopen, maar eenmaal binnen is het zeker de moeite waard. Voor een lekker stukje gegrild vlees ga je naar Maxima. Maxima is een Argentijns steak house en bij de meeste Argentijnse restaurants kan je uitstekend vlees eten. Dit geldt ook voor Maxima! Naast de verschillende soorten steak, kan je bij Maxima ook nog terecht voor een lekker kippetje of een lekker stukje vis. Liefhebber van spare ribs? Of dinsdag, woensdag en donderdag kan je bij Maxima onbeperkt spare ribs eten. Maxima is gevestigd op de Vlinderveen 446 (Spijkenisse Waterland).

  Zin in sushi? Er zitten 2 sushi restaurants in Spijkenisse waar je wat ons betreft uitstekend terecht kan. Dit zijn Amami en restaurant Oude Maas (beetje rare naam voor een sushi restaurant misschien). Bij beiden hebben ze de gebruikelijke all-you-can-eat formule. Onbeperkt sushi bestellen voor een vaste prijs. De restaurants doen wat ons betreft niet veel voor elkaar onder, dus probeer ze beiden en bepaal zelf welke jouw voorkeur heeft. Amami zit op de Noordpassage 55 (Spijkenisse Centrum) Restaurant Oude Maas zit op de Amerstraat 58 (Spijkenisse Schenkel).

  Maak gebruik van Foodsurfer

  Als je op zoek bent naar een specifiek restaurant in Spijkenisse of een specifiek gerecht, maak dan gebruik van Foodsurfer! Maak gebruik van de filters in de zoekmachine en vind het restaurant dat je exact op dít moment zoekt. Je kunt daarna ook nog even met behulp van de kaartweergave kijken hoe je precies bij dit restaurant komt. Foodsurfer biedt een hoop gebruiksgemak voor het vinden van de beste restaurants en lekker uit eten te gaan!

  Voordelen van online het restaurant uitzoeken via Foodsurfer

  Om te beginnen kom je via Foodsurfer bij een restaurant terecht waar je zeker weten lekker uit eten gaat. Foodsurfer linkt je ook door naar de reserveringspagina van het restaurants op het moment dat je iets gevonden hebt. Zo kun je dus makkelijk een reservering maken en ben je gegarandeerd van een tafeltje. Maak dus gebruik van Foodsurfer om lekker uit eten te gaan bij een restaurant in Spijkenisse. Klik hier om direct te beginnen met zoeken naar een restaurant of in Spijkenisse  Vind jouw favoriete restaurant via Foodsurfer en ga lekker uit eten!