Restaurant Vlaardingen

Snel en eerlijk*

Vind eten bij jou in de buurt


Restaurant Vlaardingen zoeken?

Restaurant Vlaardingen. Op zoek naar een restaurant in Vlaardingen? Het vinden van een goed restaurant of is geen enkel probleem in Vlaardingen. Er zijn vele best veel restaurants te vinden in Vlaardingen en er is ruime keuze uit verschillende keukens.

Heeft Foodsurfer ook wat ideeën voor een goed restaurant in Vlaardingen voor mij?

Ja natuurlijk! De restaurants die we hieronder beschrijven zijn absoluut de moeite waard om eens te gaan proberen!

Een van de leukere restaurants in Vlaardingen is misschien wel Flynn's. Flynn’s is een steakrestaurant, gelegen aan de haven van Vlaardingen, waar je lekker kan eten in een mooi en gezellig restaurant. En hoewel Flynn’s in principe een steakrestaurant is, kan je ook hier terecht voor een vegetarische maaltijd. Ga je dus met een groep eten, waaronder een of enkele vegetariërs, hoef je Flynn’s niet over te slaan. Qua vlees staan hier de, voor een steakrestaurant, bekende stukken vlees op de kaart: Tomahawk steak, Chateau Briand, Ribeye, etc. Voor de vegetariers staat er een vegetarische ravioli en een vegetarische quiche op het menu en voor de visliefhebbers staan er ook een aantal visgerechten op het menu. De vleesgerechten kosten tussen 25 en 30 Euro en de visgerechten tussen 20 en 25 Euro. Als je van plan bent hier in het weekend te gaan eten is reserveren wel aan te raden. Flynn’s zit op de Hoogstraat 167 in Vlaardingen.

Proost bij El Loco is een Spaans restaurant en tapas bar in Vlaardingen. Je kan hier dus voor de meer gebruikelijke maaltijd, voor- hoofd- nagerecht kiezen of je kan voor de tapaskaart gaan. De keuze op de tapaskaart is reuze, dus je kan hier van alles proberen uit de Spaanse keuken. Ook qua voor- en hoofdgerechten is er van alles te kiezen. Het wordt hier dus bijna moeilijk om te kiezen waar je zin in hebt. Er heerst een leuke sfeer in het restaurant en in het weekend is er vaak live muziek. Als je zin hebt in een leuke avond uit in Spaanse sferen ga dan een naar El Loco. El Loco zit op de Brede Havenstraat 8 in Vlaardingen.

Op zoek naar een leuk eetcafe in Vlaardingen? Eetcafé De Waal is dan een goede keuze. De Waal is een gezellig eetcafe waar je de typische eetcafe sfeer vindt. Ook qua gerechten vind je hier gerechten die waarschijnlijk direct bij je opkomen als je aan een eetcafe denkt: Sate, hamburger, spare-ribs, kogelbiefstuk, etc. Ook vind je een aantal visgerechten en vegetarische gerechten op de kaart. Ook de vegetarier kan dus goed terecht bij dit eetcafe. En de prijzen zijn ook behoorlijk vriendelijk. Je kan hier dus lekker eten, voor een schappelijke prijs. Heb je zin om na het eten nog lekker te blijven hangen voor een biertje? Dit kan allemaal bij De Waal. Op doordeweekse dagen blijft het hier tot 1 uur open en in het weekend tot 2 uur. Eetcafe de Waal zit op de Waalstraat 78 in Vlaardingen.

Ben je op zoek naar een Grieks restaurant in Vlaardingen? Delphi is in ieder geval het proberen waard. Delphi is een leuk en gezellig Grieks restaurant in Vlaardingen, gelegen in het oude centrum. Qua gerechten staan hier de bekende Griekse gerechten op de kaart. En zoals bij veel Griekse restaurants is de kaart behoorlijk uitgebreid. Ook hier genoeg keuze dus. Bij Delphi heb je verder de mogelijkheid om te kiezen voor een driegangenmenu. Als je favoriete gerechten hier tussen zitten kan dit absoluut een voordelige keuze zijn. Alhoewel, Delphi opzich al niet duur is. Delphi zit op de Smalle Havenstraat 2 in Vlaardingen.

Tegenwoordig vind je bijna elke gemeente wel een sushi restaurant, en ook in Vlaardingen kan je een sushi restaurant vinden. Restaurant Sushi A20. Sushi A20 ligt niet in het centrum van Vlaardingen, maar aan de buitenrand en zoals je al verwacht van de naam, vlakbij de A20. Je kan hier zowel all-you-can-eat sushi eten als a-la-carte. Als je voor all-you-can-eat gaat kan je 2,5 uur onbeperkt sushi eten. Ben je gek op sushi, maar geen zin om de deur uit te gaan? Je kan ook thuis laten bezorgen. Sushi A20 zit op de Watersportweg 10 in Vlaardingen.

Sgroppino di Nicola Farinella. Een leuk Italiaans restaurant in Vlaardingen, waar je terecht kan voor lekkere Italiaanse gerechten. Dit restaurant is absoluut een aanrader als je op zoek bent naar een leuke avond uit, inclusief lekker eten. Je vindt hier de gebruikelijke Italiaanse gerechten op de kaart (pizza’s en verschillende pasta’s), maar ook een aantal lekkere vlees- en visgerechten. Prijstechnisch is dit restaurant ook best vriendelijke geprijsd. Het personeel doet er hier alles aan om er een onvergetelijke avond van te maken. Sta ook niet verbaasd te kijken als de Italiaanse vlag ineens tevoorschijn wordt gehaald en het personeel het Italiaanse volkslied inzet. Sgroppino di Nicola Farinella zit op de Hoogstraat 217.

Een ander goed Italiaans restaurant in Vlaardingen is Gallo d'Oro. Ook hier de bekende Italiaanse pizza- en pastagerechten op de kaart plus diverse vlees- en visgerechten. De kaart is zeer uitgebreud, dus hier vind je voor ieder wat wils. Qua prijs is Galla d’Oro vergelijkbaar met het voorgaande restaurant, dus ook hier zijn de gerechten best gunstig geprijsd. Het restaurant is een beetje krap opgezet (veel tafeltje op elkaar), maar dit in vele restaurants in Italie niet anders. Wat dat betreft geeft dit wel een beetje een Italiaanse restaurant sfeer. Galla d’Oro zit op de Smalle Havenstraat 9 in Vlaardingen.

Een iets minder bekend, maar wel erg leuk restaurant in Vlaardingen is De Watertoren. De Watertoren ligt aan het Oranjepark en je kan hier zowel terecht voor een drankje, lekker diner, alsook slapen. Je kan hier dus een volledige avond uit beleven. De Watertoren heeft ook nog een mooi terras buiten, dus als het mooi weer is, kan je hier lekker buiten zitten. Wat eet je hier? je vind hier zowel vlees, vis als vegetarische gerechten. Wat voorbeelden zijn: Parelhoen, lamskoteletten, vistrio (zalm, zeebaars en garnaal), sliptong, vegetarische burger en pasta verde. De prijzen zijn ook netjes, aangezien het merendeel van de gerechten niet meer dan 20 Euro kosten. De Watertoren zit op de Van Linden van den Heuvelweg 2.

De laatste tip van Foodsurfer is voor de fans van Chinese restaurants. In Vlaardingen Holy zit restaurant Tim Hong, waar je uitstekend Chinees kan eten. Tim Hong bestaat al sinds 1979 en is ondertussen een begrip geworden in Vlaardingen. Je vindt hier op de kaart diverse lekker gerechten en je kan kiezen van kleine hapjes tot hele rijsttafels. Het restaurant ziet er verder ook netjes uit. Wil je hier in het weekend eten dan is reserveren aan te raden. Meer zin om lekker thuis te eten, je kan hier ook afhalen. Tim Hong zit op de Reigerlaan 32.

Maak gebruik van Foodsurfer

Als je op zoek bent naar een specifiek restaurant in Vlaardingen of een specifiek gerecht, maak dan gebruik van Foodsurfer! Maak gebruik van de filters in de zoekmachine en vind het restaurant dat je exact op dít moment zoekt. Je kunt daarna ook nog even met behulp van de kaartweergave kijken hoe je precies bij dit restaurant komt. Foodsurfer biedt een hoop gebruiksgemak voor het vinden van de beste restaurants en lekker uit eten te gaan!

Voordelen van online het restaurant uitzoeken via Foodsurfer

Om te beginnen kom je via Foodsurfer bij een restaurant terecht waar je zeker weten lekker uit eten gaat. Foodsurfer linkt je ook door naar de reserveringspagina van het restaurants op het moment dat je iets gevonden hebt. Zo kun je dus makkelijk een reservering maken en ben je gegarandeerd van een tafeltje. Maak dus gebruik van Foodsurfer om lekker uit eten te gaan bij een restaurant in Vlaardingen. Klik hier om direct te beginnen met zoeken naar een restaurant of in Vlaardingen.

Restaurant Vlaardingen!Vind jouw favoriete restaurant via Foodsurfer en ga lekker uit eten!