Rotterdam
keuken
Uit of thuis
Openingstijden
Contact
Ons verhaal
Aloha inspireert door anders te zijn, door gasten op avontuurlijke wijze te laten proeven van ons eten, én van de toekomst van het eten. Terwijl jij geniet van een vakantiegevoel, of een stukje nostalgie in het voormalig subtropisch zwemparadijs Tropicana, houden wij ons achter de schermen bezig met hoe een restaurant met gezonde kwaliteitsproducten, nog meer verantwoordelijkheid kan nemen voor de aarde. Om onze positieve impact op de wereld zoveel mogelijk te vergroten, voeren wij binnen Aloha een actief MVO-beleid. Verspilling van voedsel zien wij als een gebrek aan fantasie. Met ons hele team en al onze leveranciers denken we na over manieren om hier zo creatief mogelijk mee om te gaan. We hebben de afgelopen jaren geleerd dat afval in een restaurant echt niet hoeft te bestaan. Zelfs de resten die toch nog overblijven uit onze keuken en hetgeen wat terug komt van het bord uit ons restaurant kunnen naar een hoogwaardig product omgezet worden. Wij noemen dit Bokashi, een eeuwenoude fermentatiemethode, dat organisch materiaal omzet tot een compost 2.0.
Huisnummer 100