Rotterdam
keuken
Uit of thuis
Openingstijden
Contact
Ons verhaal
Indonesisch restaurant gevestigd aan de Kralingse plas. Restaurant Minang Kabau is gevestigd in het Minangkabau-huis. Een gebouw gebouwd volgens de architectuur van de Minangkabau-ers, een bevolkingsgroep op Sumatra (Indonesië). Bij lekker weer kun je hier lekker buiten zitten, met uitzicht over de plas.
Kipfilet met ananas in een pittige kerriesaus.
Geroosterde ontbeende kip in een licht kruidige ketjapsaus.
Kipfilet gesmoord in een zeer pikante tomaten-sambalsaus.
Kipfilet gesmoord in een extra pittige sambalsaus.
Kipfilet in een kokossaus, aangemaakt met gember en knoflook.
Kipfilet gesmoord in een zoete tomaten saus.
Kipfilet roergebakken in een pikante zwarte bonen saus.
Saté Ajam, Saté Babi, en Saté Kambing
Saté van lamsvlees
Saté van varkensvlees
Saté van garnalen
Krokant gebakken garnalen vlinders ( 6 stuks ), geserveerd met een zoet-pikantesaus.
Krokant gebakken flensjes, geserveerd met een zoetzure saus
Bakbanaan
Krokant gebakken deeg-envelop, gevuld met kipragoût, geserveerd met een licht-pikante saus.
Rolletjes van kleefrijst gevuld met kip en kokos.
Omelet met groenten en kipfilet, geserveerd met een zoete tomatensaus.
Omelet gevuld met groenten
Schotel van roergebakken groenten met kipfilet
Koude schotel van diverse groenten bedekt met een pittige satésaus
Saté ajam, saté babi & saté kambing geserveerd met gado-gado en nasi putih, nasi kuning, nasi goreng of bami goreng.
Kippebouillon met kip, ei, taugé, sohoen, gebakken ui en bladselderij.
Pikante soto ajam
Licht-pikante bouillon met klappermelk, stukjes rundvlees en groenten
Flensjes gevuld met kippenvlees en groenten in een lichte bouillon
Saté ajam, saté babi & saté kambing geserveerd met gado-gado en nasi putih, nasi kuning, nasi goreng of bami goreng.
Witte rijst of nasi goreng met s.g. boontjes, s.g. tahu, ajam goreng, serundeng, atjar kuning, s.g. telor, daging rendang en saté babi.
Bami goreng met s.g. boontjes, s.g. tahu, ajam goreng, serundeng, s.g. telor, atjar kuning, daging rendang en saté babi.
Omelet met groenten en rundergehakt, geserveerd met een zoete tomatensaus.
Omelet met groenten en kipfilet, geserveerd met een zoete tomatensaus.
Omelet met groenten en kleine garnalen, geserveerd met een zoete tomatensaus.
Schotel van roergebakken groenten met kipfilet
Saté van kippenvlees
Saté van varkensvlees
Saté van lamsvlees
Saté Ajam, Saté Babi, en Saté Kambing
Saté van garnalen
Kippebouillon met kip, ei, taugé, sohoen, gebakken ui en bladselderij.
Pikante soto ajam
Licht-pikante bouillon met klappermelk, stukjes rundvlees en groenten
Flensjes gevuld met kippenvlees en groenten in een lichte bouillon
Koude schotel van diverse groenten bedekt met een pittige satésaus
Omelet gevuld met groenten
Roergebakken groentes
Warme groentenschotel met �ijne, geraspte en licht gekruide kokos.
Origineel oost Javaanse eigerecht in combinatie met gebakken tahoe en groente in soya en pindasaus.
Witte rijst, Gele rijst, Nasi Goreng of Bami Goreng, met s.g. tempé, kentang kering, atjar, pisang goreng, s.g. telor, s.g. boontjes, serundeng, sayur lodéh, s.g. rebung en emping
Gerecht met tahu en tempé, roergebakken in een pittige zwarte bonen saus met petehbonen.
Grote garnalen in beslag gebakken en geserveerd met een licht-pikante saus
Grote gegrillde, ongepelde garnalen met ketjapsaus.
Grote garnalen met roergebakken groenten
Grote garnalen in een pittige kerisaus met ananas.
Grote garnalen en champignons gebakken in pittige kruiden
Gerookte stukjes makreel in een zeer pittige sambalsaus.
In bananenblad gewikkelde, gegrillde stukken makreel in een pittige saus.
Gebakken tongfilets in een licht pikante zoet-zure saus met vruchten.
Rundvlees gesmoord in een pittige saus.
Gesmoord rundvlees in een zoete ketjapsaus.
Rundvlees gesmoord in een pittige kerriesaus.
Rundvlees gesmoord in een zeer pittige sambalsaus.
Vleesballetjes gesmoord in een licht-kruidige ketjapsaus
Geroosterd varkensvlees met een licht-pikante saus.
Krokant geroosterde varkensspek met taotjo (bonen) saus.
Varkensvlees gesmoord in een zoete ketjapsaus.
Lamsvlees gesmoord in licht kruidige kerrie-saus.
Krokant gebakken deeg-envelop, gevuld met kipragoût, geserveerd met een licht-pikante saus.
Rolletjes van kleefrijst gevuld met kip en kokos.
Krokant gebakken flensjes, geserveerd met een zoetzure saus
Krokant gebakken garnalen vlinders ( 6 stuks ), geserveerd met een zoet-pikantesaus.
Bakbanaan
Keuze uit: Kip, varken, lam, mix van deze 3, garnalen
Huisnummer 500