Rotterdam
Ons verhaal
In ons sfeervolle restaurant in Rotterdam (filiaal Papaya Groenendaal) proeft u de Indonesische keuken op haar best. Van aromatisch, mild tot vurig gekruid, de Indonesische keuken is een ware schatkamer vol smaaksensatie. Op onze uitgebreide menukaart vindt u zeker iets naar uw smaak, van een overheerlijk klein hapje tot een complete rijsttafel.
Koude schotel van diverse groenten bedekt met een pittige satésaus
Chinese kool met roerei en knoflook
Taugé met tahoe en spitskool
Zoete krokante gebakken sojabonen
Groentemix met licht zoete oestersaus
Sperziebonen in milde kokossaus
Omelet met tahoe met pinda- en ketjapsaus
Witte kool in licht pittige kokossaus
Pittig gekruide sperziebonen
Licht pittig, tahoe, tempeh en petehbonen
Licht pittige gebakken tahoe
Pittige paksoy en kousenband met tahoe
Licht pittige gekookt ei
Garnalen in licht pittige zoete Bali
Garnalen in zeer pittige rode kerrie
Makreelfilet in licht pittige zoete Bali saus
In bananenblad gewikkelde, gegrillde stukken makreel in een pittige saus.
Simpele rijsttafel voor 1 persoon (Saté Ajam, Ajam Bali Roedjak, Daging Rendang, Babi Ritjah, Sambal Goreng Telor, Tumis Tahoe Taugé, Sambal Goreng Diverse Groenten), Koffie of Thee
VANAF 2 PERSONEN Voorgerecht Soto Ajam of Indo Hap
Saté van kippenvlees
Saté van varkensvlees
Saté van lamsvlees
Rund sate
Proeverij van 5 verschillende satés (Saté Ajam, - Babi, - Kambing, - Daging, - Udang met Sambal Goreng Boontjes, Sambal Goreng Telor en Gado Gado)
licht pittig of pittig Udang en Ikan met Tjap Tjoy
Gesmoord rundvlees in een zoete ketjapsaus.
Rundvlees gesmoord in een zeer pittige sambalsaus.
Kokos, laurier, paprika met petehbonen
Rundvlees gesmoord in een pittige saus.
Zoete ketjap, tamarinde en kemirienoten
Pittige sambal, pepertjes, gember, trassie
Varkensvlees gesmoord in een zoete ketjapsaus.
Geroosterd varkensvlees met een licht-pikante saus.
Rijke boemboe, tamarinde, paprika
Kipfilet met ananas in een pittige kerriesaus.
Kipfilet in een kokossaus, aangemaakt met gember en knoflook.
Sereh, Lombok, pinda’s
Zeer pittige rode kerry
Kippebouillon met kip, ei, taugé, sohoen, gebakken ui en bladselderij.
Salade in huisgemaakte frisse dressing met fijne pinda’s en koriander
Saté Ajam, Saté Babi, en Saté Kambing
Salade met garnalen
Huisnummer 37F-39A