Restaurants Katendrecht

Snel en eerlijk*

Vind eten bij jou in de buurt

Restaurants op Katendrecht in Rotterdam

Katendrecht is een schiereiland gelegen aan de zuidkant van Rotterdam en is een wijk die zich behoorlijk heeft ontwikkeld te afgelopen 10 jaren. De wijk is ontzettend verbeterd, maar je vindt er nog wel een deel van z'n originele identiteit. Katendrecht is een mooi en gezellig stukje Rotterdam, waar ook nog eens een behoorlijk aantal goede restaurants zit. De meeste hiervan zitten aan het Deliplein, waar het bij lekker weer echt een gezellig boel is met de restaurants die allemaal hun tafelstjes buiten hebben staan. Ben je op zoek naar een goed restaurant op Katendrecht? Lees dan verder.

Wat zitten er dan allemaal voor restaurants op Katendrecht?

Op Katendrecht vind je een grote aanbod van keukens, wat erg leuk is, maar misschien ook de keuze wel lastiger kan maken. Je vindt er: Italiaans, Vis, Tapas, Peruaans, Surinaams, Vlees, Thai.

Met restaurant Bleij zit er op het Deliplein een Italiaans restaurant wat goed bekend staat in Rotterdam. Je vindt er lekkere Italiaanse gerechten en lekkere pizza's. Bleij zit aan het Deliplein.

Op zoek naar een lekker stukje vlees? Dan is CEO 'Baas van het Vlees' een hele goede keuze. Het is geen goedkoop restaurant, maar het vlees is wel van uitstekende kwaliteit.

Voor de liefhebbers van Thais eten zit op Deliplein restaurant Deli Bird. Houdt er wel rekening mee dat dit een erg populaire eetgelegenheid is, dus als je hier wilt gaan eten, reserveer dan even van te voren.

Iets wat je niet heel vaak tegenkomt zijn Peruaanse restaurants. Ook dit zit op het Deliplein en heet Ceviche Y Maas. Dus als je op zoek bent naar eens een keer iets anders, probeer dan dit Peruaanse restaurant eens.

Dan zit er ook nog eens heel goed Visrestaurant aan het Deliplein, Vislokaal Kaap. Dit restaurant heeft een gezellige drukte en je vindt hier echt heerlijke visgerechten.

Een ander heel goed bekend staand restaurant in Rotterdam en op Katendrecht is De Matroos en het Meisje. Dit is een kwalitatief goed restaurant, met het table d'hote principe. Hier wordt met weekmenu's gewerkt, waarbij je dus eet wat er die week op het menu staat. Al kan je natuurlijk nog wel aangeven wat je echt niet lekker vindt, of waar je allergisch voor bent.

Iets wat niet op het Deliplein zit, is tapasrestaurant '21 Pinchos'. Dit restaurant is gelegen aan de kade aan de Rijnhaven kant en heeft bij lekker weer ook een mooi terras buiten. Je kan dus lekkere tapas eten, met uitzicht op een stukje haven van Rotterdam en met uitzicht op de ondergaande zon. Klinkt toch goed?

Helemaal op de kop van Katendrecht ligt een Schip genaamd de SS Rotterdam, waar je ook nog goed kan eten en slapen. De SS Rotterdam is een historisch cruiseschip, wat vroeger gevaren heeft tussen Rotterdam en New York en wat nu dienst doet als hotel en restaurant. Ook leuk, op het achterdek is een zwembadje te vinden. Hier kunnen kinderen met lekker weer lekker in het water spelen, terwijl je zelf langs de kant van wat lekkers te eten of te drinken geniet.

Maak gebruik van Foodsurfer

Naast de hierboven benoemde restaurants op Katendrecht zijn er natuurlijk nog veel meer goede restaurants in Rotterdam te vinden en bij Foodsurfer! Maak gebruik van de filters in de zoekmachine en vind de eetgelegenheid die je exact op dít moment zoekt. Je kunt daarna ook nog even met behulp van de kaartweergave kijken hoe je precies bij dit restaurant komt. Foodsurfer biedt een hoop gebruiksgemak voor het vinden van een restaurant en lekker uit eten te gaan!

Klik hier om verder in Rotterdam te zoekenVind jouw favoriete restaurant in Rotterdam via Foodsurfer en ga lekker uit eten!