tapas ridderkerk

Snel en eerlijk*

Vind eten bij jou in de buurt

Tapas in Ridderkerk. Op zoek naar Tapas in Ridderkerk? Gebruik Foodsurfer!

De keuze voor tapas restaurants is niet heel groot in Ridderkerk, maar er zijn wel een paar opties. Dus heb je zin om in Ridderkerk tapas te eten, lees dan verder.

Welke opties heeft Foodsurfer voor mij?

Het zijn misschien niet de orginele Spaanse Tapas, maar om te beginnen kan je voor lekkere "tapas" goed terecht bij Pegasus. Dit restaurant ligt misschien een beetje afgelegen, maar ligt wel op een leuke locatie, aan de haven van Ridderkerk. Bij Pegasus eet je allerlei hapjes tegen een vaste prijs. Voor deze vaste prijs kan je onbeperkt gerechtjes blijven bestellen. Wat kan je zoal bestellen? Hier wat voorbeelden van de kaart: Groentekroketje, carpaccio, gekookte mosselen, vitello tonnato, biefstuk met pepersaus, kipspies met satesaus, spareribje, pulled chicken met barbecue saus, mini schnitzel, gamba’s, falafel, en nog heel veel meer. Zoals je ziet moet hier dus voor eigenlijk iedereen wel wat lekkers tussen zitten toch? De sfeer en bediening zijn ook nog een erg goed, dus Pegasus is een goede keuze voor een lekker en gezellig avondje uit eten. Adres van Pegasus is Haven 24 in Ridderkerk.

De tweede optie om tapas in Ridderkerk te eten is een meer voor de hand liggende. Ook in Ridderkerk zit een restaurant van La Cubanita. Veel mensen zijn waarschijnlijk wel bekend met de La Cubanita restaurants en hebben er wellicht al weleens gegeten. Net als bij Pegasus is het ook hier onbeperkt hapjes bestellen en is de keuze ruim en voor ieder wat wils. Zin in Tapas? La Cubanita is dan altijd een optie.

Maak gebruik van Foodsurfer

Als je op zoek bent naar een tpas restaurant in Ridderkerk of gewoon op zoek naar een restaurant, maak dan gebruik van Foodsurfer! Maak gebruik van de filters in de zoekmachine en vind het restaurant dat je exact op dít moment zoekt. Je kunt daarna ook nog even met behulp van de kaartweergave kijken hoe je precies bij dit restaurant komt. Foodsurfer biedt een hoop gebruiksgemak voor het vinden van de beste restaurants, en lekker uit eten te gaan!

Voordelen van online het restaurant uitzoeken via Foodsurfer

Om te beginnen kom je via Foodsurfer bij een restaurant terecht waar je zeker weten lekker uit eten gaat. Foodsurfer linkt je ook door naar de reserveringspagina van het restaurants of toont het telefoonnummer op het moment dat je iets gevonden hebt. Zo kun je dus makkelijk een reservering maken en ben je gegarandeerd van een tafeltje. Maak dus gebruik van Foodsurfer om lekker uit eten te gaan in Ridderkerk. Klik hier om direct te beginnen met zoeken naar een restaurant in RidderkerkVind jouw favoriete restaurant via Foodsurfer en ga lekker uit eten!